Masz doświadczenie w gastronomii? Jesteś lub byłeś pizzermanem/kucharzem? Prowadziłeś lub pomagałeś zarządzać lokalem gastronomicznym? Chcesz zrobić krok do przodu w swoim rozwoju, szkolić i doradzać innym, jak należy pracować w pizzerii w sieci liczącej ponad 90 lokali w całej Polsce?Jeśli na powyższe pytania odpowiadasz twierdząco, to wyślij do nas swoją aplikację i dowiedz się czego oczekujemy i co oferujemy kandydatowi na to stanowisko.Zakres obowiązkówSzkolenia produktowe zgodne ze standardami i recepturami sieciowymi z produkcji pizzy i innych dań. Współudział w projektowaniu i rozwoju karty menu, w tym menu sezonowego. Utrzymywanie stałego kontaktu z wybraną grupą Franczyzobiorców i ich pracowników.Wspieranie Franczyzobiorców w bieżącym prowadzeniu lokali, organizacja i nadzorowanie akcji marketingowych i innych narzędzi handlowych.Obsługa dokumentacji klientów i zadań własnych w firmowym systemie CRM.Nasze wymaganiaWykształcenie (minimum średnie).Doświadczenie pracy w gastronomii związane z zarządzaniem i przygotowywaniem dań typu pizza, makarony, sałatki (minimum 3 lata).Dobra znajomość obsługi pakietu MS Office, w szczególności Excel.Umiejętność samodzielnej organizacji pracy.Bardzo dobrze rozwinięte zdolności komunikacyjne.Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne oraz nastawienie na współpracę.Posiadanie prawa jazdy kat. B.Mobilność i gotowość do regularnych wyjazdów służbowych.OferujemyStabilne atrakcyjne warunki zatrudnienia w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku w swojej branży.Pracę w dynamicznym i bardzo zaangażowanym zespole.Uczestniczenie w ciekawych projektach, nowych wyzwaniach i możliwość stałego podnoszenia swoich kwalifikacji.
Kontakt:
Miejscowość: 28-100 Busko-Zdrój
Telefon: 518555115
Cena:

Kategorie ogłoszeń